fbpx
χάρτης
τηλέφωνο
Επικοινωνία
menu

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό tkd

To Tae Kwon Do είναι μια πολεμική τέχνη όπου πλέον είναι και Ολυμπιακό Άθλημα! Στόχος μας να δημιουργήσουμε αθλητές αλλά και προσωπικότητες σε έναν εξαιρετικό χώρος που σου δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας και εξέλιξης.

Η σχολή μας συνδιάζει την σοβαρότητα με το χιούμορ και δημιουργεί μία ευχάριστη, φιλική ατμόσφαιρα που σε εμπνέει να μάθεις και να εξελιχθείς.


Α.Σ. Τηλέμαχος TaeKwonDo

Α.Σ. Τηλέμαχος TaeKwonDo

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό tkd

To Tae Kwon Do είναι μια πολεμική τέχνη όπου πλέον είναι και Ολυμπιακό Άθλημα! Στόχος μας να δημιουργήσουμε αθλητές αλλά και προσωπικότητες σε έναν εξαιρετικό χώρος που σου δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας και εξέλιξης.

Η σχολή μας συνδιάζει την σοβαρότητα με το χιούμορ και δημιουργεί μία ευχάριστη, φιλική ατμόσφαιρα που σε εμπνέει να μάθεις και να εξελιχθείς.


Σωματικά και ψυχικά οφέλη του ταεκβοντό

Διδάσκει σεβασμό & ηγετικές ικανότητες

Βελτιώνει τα αντανακλαστικά & την ευκαμψία

Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του αθλούμενου

Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα Έλα και εσύ για 2 δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για να μάθεις την τέχνη του taekwondo!

Δωρεάν μάθημα

Συχνές Ερωτήσεις για το Tae Kwon Do

Απάντηση

To Tae Kwon Do εκτός από το ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, προσφέρει στον ενασχολούμενο με αυτό, αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά.

Οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο, πιστεύοντας στον εαυτό τους αλλά έχοντας παράλληλα σεβασμό προς τους άλλους.

Απάντηση

«Η βία είναι το όπλο των αδυνάτων» λέει μία παλιά λαϊκή έκφραση και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Το Tae Kwon Do όχι μόνο δεν καλλιεργεί τη βία αλλά και την αποτρέπει .

Είναι βλέπετε ένα ευγενές άθλημα βασισμένο στα αθλητικά ιδεώδη της άμιλλας και του συναγωνισμού με έναν ιδιαίτερο όμως για άθλημα σεβασμό προς τον αντίπαλο. Ο άνθρωπος που αισθάνεται ισχυρός δεν έχει ανάγκη να καταφύγει στη βία για να επιβληθεί.

Οι αθλητές του Α.Σ. Τηλέμαχος αποδεικνύουν έμπρακτα του λόγου το αληθές, με την καθημερινή τους συμπεριφορά τόσο μέσα στο χώρο του συλλόγου όσο και έξω από αυτόν. Και είναι ομολογουμένως από τους γονείς αλλά και τους προπονητές τους, υποδείγματα σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς.

Απάντηση

Κατηγορηματικά όχι, το Tae Kwon Do είναι ένα άθλημα για όλους, ανεξάρτητα από το ύψος το βάρος την ηλικία ή το φύλο.

Το Tae Kwon Do καλλιεργεί και αναπτύσσει τα ιδιαίτερα χαρίσματα που έχει ο κάθε άνθρωπος και προσαρμόζεται πάνω σε αυτόν. Με το άθλημα αυτό μπορούν να ασχοληθούν γυναίκες και άνδρες από την ηλικία των 4 έως των 80 ετών.

Το Tae Kwon Do βελτιώνει κατά πολύ τη σταθερότητα την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά του αθλούμενου, γυμνάζοντας με τον καλύτερο και πιο φυσικό τρόπο όλο του το σώμα.

Απάντηση

Το Tae Kwon Do WTF βασίζεται βέβαια σε μία αρχαία κορεάτικη πολεμική τέχνη, είναι όμως άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό.

Έτσι, όπως και σε κάθε άθλημα, ο αθλητής σκοπό του έχει να νικήσει τον αντίπαλο, μέσα στα πλαίσια της αθλητικής συμπεριφοράς, παίρνοντας από αυτόν πόντους (σημεία) και όχι να τον εξουδετερώσει προξενώντας του οποιαδήποτε βλάβη ή πόνο όπως στις πολεμικές τέχνες.

Το Tae Kwon Do διέπεται από ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες που έχουν να κάνουν με τη σωστή αθλητική συμπεριφορά των αθλητών. Ο αθλητής που παραβαίνει τους κανόνες αυτούς, τιμωρείται με αποκλεισμό από τον αγώνα.

Απάντηση

Πολύ λιγότερες πιθανότητες έχει ένας αθλητής να τραυματιστεί κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Tae Kwon Do από ότι στο ποδόσφαιρο ή σε άλλα αθλήματα.

Οι αθλητές σπάνια έρχονται σε σωματική επαφή κατά την διάρκεια μιας προπόνησης αλλά και όταν αυτό είναι απαραίτητο, οι αθλητές φορούν όλα τα απαραίτητα μέσα προφύλαξης όπως

-θώρακα,
-κάσκα,
-καλαμίδες,
-βραχιονίδες κλπ.

Α.Σ. Τηλέμαχος

Σας υποδεχόμαστε στη σχολή μας!

Kangoo Club Haidari

Τι είναι το Kangoo Jumps!

Ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο αφορά καθαρά την αερόβια άσκηση, ενώ βοηθάει και βελτιώνει την αντοχή, την φυσική κατάσταση και την ισορροπία!

Γυμνάζει. Τα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς.

Συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας κατά 60%.

Βοηθάει στην απώλεια βάρους καίγοντας έως + 1500 kcal σε κάθε προπόνηση!

Ο Χώρος Μας

Στόχος μας να δημιουργήσουμε αθλητές αλλά και προσωπικότητες σε έναν εξαιρετικό χώρος που σου δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας και εξέλιξης.

Τιμές

TaeKwonDo
Δωρεάν δοκιμαστικά στο taekwondo!
Για του μικρούς μας φίλους, 2 δωρεάν δοκιμαστικά!
Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!

Μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας ολυμπιακού ταεκβοντό

Τι είπαν για εμάς

Δείτε τις αξιολογήσεις των πελατών μας

5.0

"Εξαιρετικός σύλλογος, έμπειροι προπονητές!

"


Athina Mitkani

"Η δασκάλα είναι πάνω απ´ όλα άνθρωπος. Πολύ μεταδοτική και ιδιαίτερα καλή με τα παιδιά. "


Δημήτρης Μπισδέκης

Πού θα μας βρείτε:

Κάντε κλικ για να δείτε το χάρτη

Α.Σ. Τηλέμαχος TaeKwonDo

Διεύθυνση: Κωστή Παλαμά, Μπουμπουλίνας 53,


Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλέφωνο »
Πώς να έρθετε: Οδηγίες »

Επικοινωνία με

Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Συνέβη κάποιο σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα
Παρακαλώ συμπληρώστε το Επώνυμο
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο Email
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο τηλέφωνο
Παρακαλώ επιλέξτε πακέτο προσφοράς
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
*Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας!